Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Hostel Tatamka

Adres obiektu Tamka 30, 00-355 Warszawa
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

MARZENA W.
Dodano: 2017-08-10
Pobyt od: 2017-08-10 do 2017-08-12 IP: xx.45.93.114
 
 
  

Moja córka wraz z dwiema koleżankami zatrzymała się w tym Hostelu na kilka dni. obsługa REWELACJA czystość REWELACJA Cena naprawdę niska polecam każdemu w 100 procentach jak wybrać to tylko HOSTEL TATAMKA


 
 

Grzegorz
Dodano: 2015-07-23
Pobyt od: 2015-07-18 do 2015-07-20
 
 
 

Byłem zmuszony na szybkie znalezienie noclegu w dn. 18-19. lipca i... wiem mój błąd... nie prześledziłem komentarzy dostępnych w Internecie. Wówczas bym wiedział, ze Hostel oferuje przygnębiające pokoje w suterenie z okienkami wielkości tabletu po "atrakcyjnej" cenie. Niestety "nadziałem" się na taką pseudoatrakcję. Teraz, po przeczytaniu odpowiedzi z Hostelu na innych portalach o rzekomej informacji na ten temat, przewertowałem dogłębnie korespondencję z Hostelem i jestem PEWIEN, że żadnej wzmianki nie otrzymałem na ten temat. Jakby co służę Hostelowi cała wymianą wiadomości mejlowej. Zatem UWAGA na pokoje hostelowe nr nr 1-4. MASAKRA. Klitki z przytłaczającym hałasem z poziomu ulicy, przy letnich temperaturach nie do zniesienia!!! Ponadto domawiając parking, otrzymałem pilot od garażu w budynku 100 metrów dalej, ale nikt z obsługi Hostelu przez pierwszy dzień nie potrafił udzielić mi informacji na temat jak dostać się do budynku z garażem. (Notabene przyjmujący nas młody człowiek był zakręcony jak słoik, ciągle czegoś szukał i upewniał się o wszystko telefonicznie.) Posiadany pęk kluczy nie pasował. Musiałem zatem wchodzić do garażu bramami wjazdowymi dla samochodów, ku zdziwieniu ochrony. Zatem ogólne wrażenie - NIE POLECAM!!!


 
wczasowiczka
Dodano: 2011-11-08
Pobyt od: 2011-11-04 do 2011-11-06
 

Bardzo mi się tutaj podobało. Obsługa bardzo miła. Śniadanie w typie bufetu szwedzkiego, czyli jesz ile chcesz :) Pokoje ładne i odnowione, tak samo łazienki. Doba hotelowa trwa do godziny 11 a obsługa hostelu nie robiła ŻADNEGO problemu abym mogła poczekać w salonie na dole do godziny 18 na pociąg! Polecam gorąco. Pozdrawiam.


 
roman
Dodano: 2010-12-08
Pobyt od: 2010-12-02 do 2010-12-03
 

Miła obsługa i super lokalizacja!!!


 
tv42
Dodano: 2010-12-07
Pobyt od: 2010-09-11 do 2010-09-13
 

Rewelacja! przytulny hostel w super miejscu, fajne wyposażenie, duża nowa kuchnia, ładne duże pokoje, śniadanie podstawowe, ale przy tej cenie to i tak super. Zawsze gdy jestem w Warszawie tam śpię, trzeba rezerwować wcześniej bo maja dużo gości, a to tez o czymś świadczy.


 
Baran
Dodano: 2010-12-07
Pobyt od: 2010-11-11 do 2010-11-14
 

tani nocleg w centrum miasta, wszędzie blisko na nogach, pokoje świeżo po remoncie. Dla mnie same plusy. A malkontentom polecam 3*hotele w centrum za 250zł/doba.


 
Hubert
Dodano: 2010-11-29
Pobyt od: 2010-11-09 do 2010-11-11
 

Bardzo dobra lokalizacja i pomocna obsługa. Śniadanie proste, ale przynajmniej w cenie, więc można coś przegryźć z rana przed wyjściem na miasto. Pokoje proste, ale czyste. Spałem w pokoju bez łazienki, a ta była osobno na korytarzu - bardzo wygodne i duże prysznice. Pozdrawiam


 
Robert
Dodano: 2010-03-04
 

Bardzo dobra lokalizacja (tuż obok Muzeum Chopina), wspaniała kuchnia i ładne pokoje. Spałem w dwójce z łazienką i gorąco polecam. Pozdrawiam Robert


 

Dodano: 2008-08-01
 

hostel nawet ok ale troche głośno,blisko ulicy


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Warszawa w przewodniku

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Z zagranicznym wyjazdem wiąże się wiele przygotowań, bieganiny i stresu. Nasza lista szybko przypomni, co jeszcze powinieneś załatwić.

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

W 2018 będzie kilka okazji, by przedłużyć wypoczynek, korzystając z przysługujących dni wolnych w okolicach świąt.

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Choć Boże Narodzenie wywodzi się z chrześcijaństwa, tradycje bożonarodzeniowe na świecie są różne. Jak święta spędzają Czesi, Niemcy czy Szwedzi?

Prawa pasażera linii lotniczych

Prawa pasażera linii lotniczych

Na lotnisku zdarzają się nieprzyjemne niespodzianki: opóźnienie albo odwołanie lotu, zniszczenie bagażu czy jego całkowite zagubienie.

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Podwarszawski Pruszków od niedawna kryje atrakcję, jakiej nie ma nigdzie na świecie. Powstała tam jedyna w swoim rodzaju Galeria Figur Stalowych.

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie